Am semnat un contract de finanțare cu AFIR pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, Submăsura 6.4, pentru proiectul „Dotare cu utilaje de producție în cadrul Net Digital Service SRL”

Net Digital Service a semnat un contract de finanțare cu AFIR pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, Submăsura 6.4, pentru proiectul „Dotare cu utilaje de producție în cadrul Net Digital Service SRL”.

Read More

Reduceți cu până la 60% defectele de asamblare a PCB-urilor cu ajutorul Sistemului ScanCAD

Sistemele multifuncționale ScanCAD de inspecție off-line sunt lider pe piața mondială a șabloanelor SMT, ecranelor de emulsie și plăcilor PCB. Dar capabilitățile ScanCAD sunt mult mai ridicate, acesta ajutând la modificarea datelor de producție pentru îmbunătățirea proceselor.

Orice proces este la fel de bun ca și datele care au fost folosite pentru a-l configura. În ziua de astăzi majoritatea proceselor legate de asamblarea plăcilor PCB, precum și alte procese de fabricație in mai multe etape utilizează date CAD pentru programarea echipamentelor.

Read More

Șabloane SMT în trepte

Ce este un șablon în trepte?

În contextul actual al electronicii, componentele SMD devin din ce în ce mai mici, dimensiunile lor putând ajunge până la 0402, 0201 și chiar 01005. Mai mult decât atât, pasul dintre pinii unui IC (circuit integrat) normal este micșorat până la 0,5 – 0,4 mm, sau chiar 0,3 mm.

Read More

Ne-am mutat într-o nouă locație

Suntem încântați anunțăm echipa noastră s-a mutat într-o nouă locație: Parcul Industrial Borș. Am petrecut ultimii 5 ani într-o clădire aflată la 10 km de locația actuală – avem multe amintiri legate de vechiul nostru birou, dar suntem foarte încântați de noul spațiu în care ne vom desfășura activitatea.

Read More